Povestea Noastră

Povestea noastră           De ce să folosești cosmetice Coreene           Procesul de selecție
 
 
 

Zutter este un magazin online care vă oferă cele mai bune produse cosmetice din Coreea

Suntem o mică echipă de iubitori de cosmetice situată în România. Pasiunea nostră a fost de mult timp testarea de noi produse inovatoare din Coreea și Asia, dar problema era cumpărarea lor în România de la o companie în care poți avea încredere. De aceea am decis să ne deschidem propriul nostru magazin de cosmetice Coreene. Produsele stocate în depozitul nostru și, de asemenea, listate pe site-ul nostru web sunt garantat autentice. Avem în stoc numai produse pe care le achiziționăm direct de la furnizori oficiali ale brandurilor Coreene.

Industria de cosmetice coreeană este, fără îndoială, cea mai avansată din lume. Este o industrie care introduce constant produse noi și inovatoare pe care firmele occidentale le copiază de ani buni. Au fost primii care au scos creme BB și CC, cushion-ul, sheet masks, esențe și multe altele.

Ei cred că pentru a atinge pielea perfectă, ar trebui să se concentreze mai mult pe produsele de îngrijire a tenului, decât să acopere pielea cu mult machiaj. Produsele coreene folosesc o combinație de ingrediente naturale cu progrese în tehnologia tenului pentru a crea o piele radiantă perfectă. Alăturați-vă revoluției asiatice de frumusețe și începeți-vă rutina de îngrijire a pielii coreene în zece pași acum!


Așadar, aici ne aflăm astăzi - aducând clienților noștri produse eficiente în care  puteți avea încredere. Lista noastră de branduri se va extinde constant!